Inner-Peace

WAT IS SENSI-THERAPIE?

Sensi-therapie is een methode die lichaam en geest in balans brengt met verschillende therapieën, die op het moment van behandeling nodig zijn. We meten wat lichaam en geest nodig hebben om weer in balans te komen.

Ieder mens raakt, door wat voor omstandigheden dan ook, uit balans, Wanneer je niet goed in balans bent wordt je sneller ziek. In principe kun je deze therapie zien als een onderhoudsbeurt voor jezelf.

We leven in een tijd waar iedereen het druk heeft en weinig tijd heeft voor ontspanning, we belasten lichaam en geest continu. Een tijd van stress en alsmaar moeten.

Door middel van o.a. drukpuntmassage, holistic pulsing, edelsteenremedie's, allergiemetingen en evt. voedingsvoorschriften en middelen proberen we het lichaam weer in balans te brengen.

Na de behandeling kijken we of een volgende behandeling nodig is en binnen welke termijn.

Een behandeling kost €65,--

Middelen worden in overleg toegestuurd, deze worden apart in rekening gebracht.

Na de behandeling kunnen er genezingsreacties optreden. Dit is een teken dat de behandeling goed aanslaat.

WAAROM SENSI-THERAPIE?

Veel mensen zijn op zoek naar zichzelf of hebben klachten, waarvan de oorzaak niet duidelijk is.

D.m.v. Sensi-therapie kun je soms een hoop klachten weghalen, die voortkomen door dingen die we nog niet verwerkt hebben. Zowel lichamelijk als geestelijk. Daarnaast kan het heel ontspannend zijn.

Ik heb persoonlijk een heel positieve ervaring met deze therapie en ben hierdoor weer volop aan het werk, terwijl er voordien geen goede vooruitzichten waren. Ik gun andere mensen dit geluk ook, daarom heb ik de cursus gedaan en ben ik mijn eigen praktijk begonnen.

Voor de duidelijkheid: wij behandelen de mens, niet de ziekte.

Tijdens de behandeling houdt u uw kleding gewoon aan, we vragen alleen de schoenen uit te doen.