Inner-Peace

Wie ben ik?

Ik ben Marga de Jonge, gehuwd en heb een zoon en dochter. Sinds een aantal jaren ben ik woonachtig in Serooskerke op Walcheren. Van oorsprong Zeeuws-Vlaamse heb ik hier mijn plekje gevonden. In een rustig dorp dichtbij de natuur kom ik helemaal tot rust met mijn gezin en dieren.

In de loop van mijn leven heb ik steeds gemerkt dat mijn gevoel erg sterk is en dat ik hier naar moet luisteren.

Ik heb zelf behoorlijk in de lappenmand gezeten en ik werd eigenlijk van bijna alles doodmoe. Ook had ik allerlei kwalen, waarbij de reguliere artsen niet voldoende hulp konden bieden. Ik heb allerlei verschillende alternatieve therapiën, zoals homeopathie e.d., geprobeerd. Deze hielpen een beetje, maar sensi-therapie heeft mijn leven zo'n positieve draai gegeven, dat ik het gevoel heb dat ik een tweede kans gekregen heb. Ik gun andere mensen dit geluk ook, daarom ben ik met de cursus begonnen en heb ik nu mijn eigen praktijk.

Het mooie van het behandelen van mensen (en soms ook dieren), is het resultaat wat je op korte termijn kunt bereiken. Vooral jonge kinderen en pubers reageren erg snel en goed. Het voordeel van deze therapie is dat je lichaam een verhaal vertelt en dat je zelf niets hoeft te zeggen.