Inner-Peace

Wie ben ik?

Ik ben Marga de Jonge, gehuwd en heb 2 volwassen kinderen. Sinds een aantal jaren ben ik woonachtig in Serooskerke op Walcheren. Van oorsprong Zeeuws-Vlaamse heb ik hier mijn plekje gevonden. In een rustig dorp dichtbij de natuur kom ik helemaal tot rust met mijn gezin en onze dieren.

Ik heb naast mijn praktijk ook een vaste baan in het toerisme, zodat ik altijd een beetje het vakantiegevoel blijf houden (ondanks dat we hard werken).

In de loop van mijn leven heb ik steeds gemerkt dat mijn gevoel erg sterk is en dat ik hier naar moet luisteren. Ook heb ik geleerd dat ik zeer ontvankelijk ben voor prikkels en emoties uit mijn omgeving.

Ik heb zelf behoorlijk in de lappenmand gezeten en ik werd eigenlijk van bijna alles doodmoe. Ook had ik allerlei kwalen, waarbij de reguliere artsen niet voldoende hulp konden bieden. In overleg met de artsen heb ik allerlei verschillende alternatieve therapiën, zoals homeopathie e.d., geprobeerd. Deze hielpen een beetje, maar sensi-therapie heeft mijn leven zo'n positieve draai gegeven, dat ik het gevoel heb dat ik een tweede kans gekregen heb. Ik gun andere mensen dit geluk ook, daarom ben ik met de cursus begonnen en heb ik nu mijn eigen praktijk.

In deze praktijk heb ik al vaak mooie resultaten bereikt en mensen weer een beetje grip op hun leven kunnen geven. Vraag me niet hoe ik het doe, ik volg een protocol en vooral mijn gevoel, waardoor ik tot het beste resultaat kom.

Het mooie van het behandelen van mensen en dieren is het resultaat wat je op korte termijn kunt bereiken. Vooral jonge kinderen en pubers reageren erg snel en goed.