Inner-Peace

DE PRAKTIJK MAG WEER OPEN

Jawel, ook ik mag weer aan de slag. In de tijd dat de praktijk gesloten was heb ik me bij laten scholen in afstandsbehandelen, zodat ik toch nog een paar mensen heb kunnen helpen.
Afstandsbehandelen gaat met behulp van een foto, waardoor ik kontakt met iemand kan maken en kan behandelen zonder fysiek kontakt. Dit natuurlijk alleen in overleg met desbetreffende persoon. Nieuwsgierig? Neem kontakt met me op, dan vertel ik meer details.
De gewone behandelingen zijn nu ook uitgebreider, zodat we ook kunnen zien of iemand aanvullingen nodig heeft om zijn/haar immuunsysteem op orde te brengen. Daarnaast hebben we nu nog meer middelen om tot rust te komen na een zware dag/ periode.
Dus de afgelopen tijd is nuttig gebruikt om te kijken wat we nog meer voor jullie kunnen doen. Ik hoop dat we met zijn allen door middel van afspraken stap voor stap weer naar het normale leven kunnen gaan. Blijf niet lopen met vragen of klachten, maar neem kontakt met me op. Dan kijken we samen of ik iets voor U kan doen.
Wanneer U een afspraak maakt gelden er wel een aantal regels.

Corona, de naam klinkt niet zo slecht
Toch is het voor velen onder ons een groot gevecht
Zowel fysiek als mentaal
Ieder heeft wel zijn verhaal
De wereld lijkt in brand te staan
En we gaan er met zijn allen tegen aan
Er komt een dag dat wij beseffen
Op een mensenleven was dit echt maar effe
Tot die tijd sturen wij iedereen onze liefde en kracht
Vooral aan degene die eenzaam zijn overdag en in de nacht
Probeer de aandacht op het positieve te brengen
De zon komt op, de natuur komt op kracht, de dagen lengen
Heel veel liefs, een goede gezondheid en tot snel!